1. december: Trafikvært hos Danmarks Radio

Henriette Hammershøj læser Medievidenskab på 7. semester i Aarhus. Hun arbejder som trafikvært hos Danmarks Radio, P4 Østjylland. Det er Henriettes stemme, du hører om morgenen, når der varsles kø mellem Aarhus Nord og Randers.

3 faste arbejdsopgaver:

1. Overvåge trafiksituationen i nord, øst, og midt og vestjylland og tage imod opkald fra lyttere.

2. Skrive indhold til internettet, app og teksttv.

3. Speake i radioen, både rds (direkte beskeder til lytterne) og snik snakke med værterne.

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet:

Når værterne vil snakke om andet end trafik. Eksempelvis fik jeg lov at hyggesnakke om Forbrydelsen III for et par uger siden. Det er også sjovt, når der eksempelvis er Åbent Hus i DR, og jeg bliver stillet opgaven at fortælle nysgerrige sjæle om, hvad vi laver på DR. Ellers er det bare altid fedt, at jeg ikke ved, hvad jeg skal sige i radioen fem minutter inden, jeg er i æteren, fordi det går så hurtigt med at formidle information videre. Det giver et enormt kick at vide, at der lytter op mod 60.000 personer med, når min stemme høres i radioen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *