10. december: Kommunikationsmedarbejder

Line Sigh læser Medievidenskab på 7. semester. Ved siden af studiet arbejder hun som kommunikationsmedarbejder hos AARHUS TECH

3 faste arbejdsopgaver:

1. Jeg blev ansat med den primære opgave at opbygge AARHUS TECHs nye hjemmeside, og nu går meget af min tid med at vedligeholde og opdatere sitet.

2. Derudover korrekturlæser jeg og skriver artikler og tager billeder til deres hjemmeside og intranet

3. Og jeg er praktisk gris til forskellige arrangementer på skolens adresser

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet:

Mit arbejde er fedest, når jeg skal ud og lave noget feltarbejde. Jeg var for eksempel for nyligt ude og snakke med nogle folkeskoleelever og undervisere, som skulle evaluere deres forløb på brobygning. Dagen før havde jeg ageret som tovholder, da AARHUS TECH afholdte informationsmøder for kommende elever. Men hverdagen på kontoret er også spændende, især når jeg bliver involveret i målgruppe- og marketingstrategier, for så får jeg god mulighed for at trække på min medievidenskabelige baggrund.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *