11. dec.: Tilrettelæggerpraktikant hos Dokumentar Kompagniet

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender

Hver dag i december bringer SAMS en hilsen fra en studerende i praktik. Vi håber det kan inspirere andre enten til at finde en spændende praktikplads, eller som en måde at se hvad andre studerende interesserer sig for.

Glædelig jul, og held og lykke i denne eksamenstid…

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Mit navn er Katrine Fuglsang og jeg studerer medievidenskab på 9. semester på Aarhus Universitet. Netop nu er jeg tilrettelæggerpraktikant hos Dokumentar Kompagniet i Aarhus, der leverer dokumentarprogrammer til TV2; blandt andre De Bortførte Børn.
Tre faste arbejdsopgaver

  1. Idéudvikling i forbindelse med kommende programmer.
  2. Forredigering af optagelser inden den endelige klipning.
  3. Praktiske/planlægningsmæssige opgaver i forhold til optagelser.

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet
Netop nu er jeg i gang med at nedklippe en stor mængde materiale, der skal blive til to dokumentarprogrammer, som skal sendes på TV2 til foråret. Jeg har været involveret i projektet siden min praktikperiodes begyndelse og er derfor godt inde i stoffet. For mig giver det særlig god mening at være med hele vejen – at følge programmet til dørs. Emnet er vigtigt, og jeg føler mig privilegeret over både at arbejde sammen med nogle så dygtige folk fra branchen og samtidig få mulighed for at sætte mit præg på programmerne. Med andre ord synes jeg det er fedt at tage del i en proces, der med sin dybdegående journalistiske form kan gøre en forskel.

[/vc_column_text]

Udgivet
Kategoriseret som Jul, Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *