11. december: Julie Daugaard

Foto Katrine Lassen

Foto: Katrine Lassen

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender 2014

Hver dag i december præsenterer SAMS en uddannet medievidenskaber i sit nuværende job. Vi håber, at det kan give et interessant og inspirerende indblik i, hvilke job der kan være i vente, når studietiden er forbi.

Glædelig jul og al held og lykke i denne eksamenstid.

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

27-årige Julie Daugaard blev færdig med sin kandidat i medievidenskab i april i år, og siden har hendes karriere taget fart. Hun er i dag ansat som Strategic Planner for den globale bureaugruppe Dentsu Aegis Network, hvor hun arbejder med strategi for bureauernes kunder. Derudover er Julie Daugaard også personaleansvarlig for analyseafdelingen Carat Deep Blue i Aarhus.

Tre typiske arbejdsopgaver

  1. Analyse og strategi. De strategier som jeg udarbejder sammen med mine kunder, er altid baseret på indsigter. Derfor bruger jeg meget tid på at researche, læse rapporter, interviewe forbrugere og analysere data.
  2. Pitch. Jeg er også med til pitches, som er møder med nye potentielle kunder. Jeg lægger en strategisk retning, som jeg præsenterer for den – forhåbentlige – nye kunde. Under pitch-arbejde handler det også om at pakkere strategien meningsfuldt, så der er en rød tråd. Storytelling, overbevisende argumentation og præsentationsteknik har også betydning, hvilket jeg synes, er super fedt.
  3. Workshop. Jeg planlægger og afholder workshops for kunder. De kan have mange forskellige formål. Det kan være, hvordan kunden fremadrettet skal brande sig selv i forhold til konkurrenter på samme marked.

Min fedeste arbejdsopgave
Vi skulle vinde en stor kunde, hvor jeg fik ansvaret for at lægge den strategiske retning og præsentere den for kunden. Det var en fed udfordring. Jeg elsker pitches, hvor jeg skal stå foran kunden og præsentere mit arbejde. Jeg var helt høj bagefter, og det blev kun endnu vildere, da vi efterfølgende vandt kunden.

[/vc_column_text]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *