11. marts: Searching for Sugar Man i Øst for Paradis

Kom med SAMS ind i mørket mandag formiddag og gå en ny uge i møde med en eksklusiv filmfremvisning i den hyggelige biograf Øst for Paradis. Vi viser i samarbejde med Peter Ole Pedersen den Oscar-vindende dokumentarfilm ‘Searching for Sugar Man’.

For kun 50 kr. får du et spændende oplæg som introduktion til den Oscar-vindende dokumentarfilm.

Lektor ved Æstetik og Kommunikation, AU og skribent på filmtidsskriftet 16:9, Peter Ole Pedersen beskæftiger sig med dokumentargenren og vil introducerer os til, hvordan Searching for Sugar Man er udtryk for en nytolkning af portrætfilm – formentlig årsagen til, at den vandt prisen for Bedste dokumentarfilm i år. Filmen er en fortælling om en mystisk 1960’er Detroit-musikers fascinerende skæbne. Læs mere om filmen her: http://www.paradisbio.dk.

Betaling foregår i biografen på selve dagen.

Tilmelding
Tillmelding  er bindende og kræver medlemskab af SAMS.
Hvis du ikke allerede er medlem af  SAMS, kan du købe et medlemskab for kun 50 kr. Læs mere om hvordan du bliver medlem her.

Bemærk at der kun er 25 pladser.

[button url=”http://sams.clubcommander.com/events/EventDetails.aspx?ID=42cd0a81-c414-4ce6-bb6b-f6fc7649284a” style=”” shape=”round” icon=”link” fade=”” textcolor=”” size=”” type=”classic” color=”” target=”_blank”]Tilmeld dig her[/button]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *