12. dec.: PR-praktikant hos Think PR

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender

Hver dag i december bringer SAMS en hilsen fra en studerende i praktik. Vi håber det kan inspirere andre enten til at finde en spændende praktikplads, eller som en måde at se hvad andre studerende interesserer sig for.

Glædelig jul, og held og lykke i denne eksamenstid…

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Christine Ilsøe læser medievidenskab på Aarhus Universitet (9. Semester).

Siden august 2013 har jeg været i praktik i København på et lille PR bureau i indre by. Virksomheden hedder Think PR, og jeg er ansat som PR konsulent. På grund af virksomhedens størrelse har jeg fået tildelt en masse ansvar og har mange tilsvarende opgaver som de faste, uddannede medarbejdere.
Tre faste arbejdsopgaver

  1. Skrive pressemeddelelser for kunder inden for mange forskellige brancher. Opgaven indbefatter alt fra research, udformning og layout, til at pressemeddelelsen skal sendes ud i de relevante medier.
  2. Varetagelse af vores showroom, hvor mange af vores kunder (inden for tøj, smykker og interiør) har et udpluk af deres kollektioner til fremvisning. Opgaven er både rent lavpraktisk som tilretning af stativer, udpakning af nye varer og registrering af udlån, men den stiller også krav til mine talegaver og sælgergener, når stylister og journalister træder ind af døren.
  3. Arbejde proaktivt med f.eks. bloggere, som jeg ofte sender produkter ud til.

Den sjoveste opgave
Det er svært at udvælge den fedeste opgave, men jeg syntes, det var en stor oplevelse af arrangere de halvårlige pressedage for stylister, journalister og bloggere. Opgaven krævede, at jeg havde rigtig mange bolde i luften på én gang, hvor jeg blandt andet skulle skabe og holde kontakt til sponsorer til forplejning og goodiebags samt ikke mindst tale frem og tilbage med vores mange kunder om deres nye kollektioner. På selve pressedagene var der rygende travlt, og jeg havde fra morgen til aften nok at se til med at skabe de perfekte rammer for arrangementet samt ikke mindst fyre op for utallige salgstaler i forhold til de nye kollektioner.

Pressedagene gik over alt forventning og var bestemt en af de federe opgaver hos Think PR.

[/vc_column_text]

Udgivet
Kategoriseret som Jul, Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *