12. December

12. Simon

Hils på Simon Kjær. Til daglig er han kandidatstuderende i Virksomhedskommunikation, og derudover har han en bachelor i Medievidenskab. I øjeblikket er han i praktik på mediebureauet Carat, hvor han arbejder som researcherpraktikant.

 

5 sætninger

  • Mit go to-medie er min gode gamle FM-radio på badeværelset, fordi den sparker min dag i gang.
  • Det gode ved min praktik er, at jeg får lov til at teste alt min teoretiske viden af i den virkelige verden, og fordi jeg er et sted, der giver mig en masse ansvar, og hvor man ikke blot føler sig som en praktikant, men som en vigtig del af teamet.
  • Grunden til at jeg søgte praktik ved Carat var, at jeg her fik mulighed for at kombinere og dygtiggøre mig inden for mine interesser; medier, forbrugere, kommunikation, strategi og dataanalyse – samt lære af nogle af de dygtigste i branchen. Et andet afgørende parameter var, at Carats forventninger og krav til en praktikant, stemte fuldt ud overens med mit ambitionsniveau i forhold til, hvad jeg ønskede at få ud af mit praktikophold.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er; forbruger- og målgruppeanalyser, kampagneplanlægning, mediebrugsanalyser med efterfølgende medieanbefalinger,
  • Mit tv tænder altid, når der er Champions League, Næk & Æd, Kongerne af XX (Rømø osv).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *