13. December

13. Simon Kjær

Sig hej til Mathias Kjær. Til daglig læser han på kandidatuddannelsen i Virksomhedskommunikation på BSS i Århus, men for tiden er han i praktik hos det digitale konsulent hus Seismonaut, hvor han arbejder som projektassistent.

 

De 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er lige for tiden Twitter, fordi jeg hurtigt får et nyhedsoverblik ved at følge de nyhedsmedier, jeg finder relevante.
  • Det gode ved min praktik er at min mening er efterspurgt. Jeg har endnu ikke følt at min rolle i et projekt har været ubetydelig og jeg får lov at bidrage på lige fod med alle andre.
  • Grunden til jeg søgte praktik her, var fordi jeg ønskede at få indblik i – og prøve kræfter med – udvikling af digitale løsninger til strategisk brug af sociale og digitale medier. Desuden kunne jeg hurtigt identificere mig med Seismonauts tilgang, da deres løsninger altid tager udgangspunkt i det digitale og det menneskelige.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er er svære at definere. Ingen dage er ens og jeg har meget få opgaver, som er tilbagevendende. Men det som jeg har beskæftiget mig mest med er udvikling af sociale mediestrategier. Herunder at indsamle data gennem workshops og interviews, være med til at skrive strategidokumenter og håndbøger samt udvikle indholdstrategier.
  • Mit tv tænder jeg altid, når jeg har tid til Premier League-bold eller Netflixing.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *