14. december: Anders Poulsen

Foto: Thomas Priskorn

Foto: Thomas Priskorn 

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender 2014

Hver dag i december præsenterer SAMS en uddannet medievidenskaber i sit nuværende job. Vi håber, at det kan give et interessant og inspirerende indblik i, hvilke job der kan være i vente, når studietiden er forbi.

Glædelig jul og al held og lykke i denne eksamenstid.

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

31-årige Anders Poulsen har både en bachelor og en kandidat i medievidenskab fra Aarhus Universitet. Han blev færdiguddannet i 2013, og arbejder i dag som kommunikationsmedarbejder i afdelingen for Teknik og Miljø i Esbjerg Kommune – er job der retter sig mod at gøre kommunens befolkning bedre til at genbruge.

Tre typiske arbejdsopgaver 

  1. At skrive pressemeddelelser og opdatere vores hjemmeside.
  2. Kommunikationsarbejde rettet mod mere og bedre genbrug i Esbjerg Kommune. Både på et skriftligt, grafisk og visuelt plan.
  3. Skribent på kommunens medarbejderblad og skrivende redaktør på Teknik og Miljøs interne nyhedsbrev.

Fedeste arbejdsopgave
Jeg laver mange forskellige og spændende ting, men det fedeste er helt sikkert, når der kommer hastesager ind fra det politiske niveau i kommunen. Jeg har flere gange stået over for at lave en pressemeddelelse eller skrive en tale på kort tid. Der er kort betænkningstid, men det er sjovt. Det uforudsigelige tiltaler mig – især fordi jeg er ufattelig dårlig til at planlægge. Vi har også lige sendt den årlige information om affald ud, der indeholder en masse spændende og forskelligartede opgaver, og så er jeg ansvarlig for den årlige batterikonkurrence, hvor 1.000 elever indsamler brugte batterier. Det er fedt at lave noget, der i sidste ende forhåbentlig gør en forskel for miljøet.

[/vc_column_text]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *