16. December

16. Sofie

Sig hej til Sofie Thorup Mikkelsen. Hun er kandidatstuderende i Medievidenskab på Aarhus Universitet, men for tiden er hun i praktik hos DR K redaktionen på Danmarks Radio.

 

De 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er Der kan eg få jeg en god blanding af nyheder, holde kontakt med mine venner, lave aftaler – og så falde over dumme ting, der får mig til at grine.
  • Det gode ved min praktik er, at jeg føler mig som en vigtig del af den ret lille redaktion, der er fast tilknyttet DR K. De er ikke nærige med at give ansvar, og det kræves, at jeg siger min mening, og jeg føler den bliver værdsat. Og så har jeg selvfølgelig mødt nogle rigtig søde og dygtige mennesker.
  • Grunden til jeg søgte praktik her, var fordi jeg faktisk engang til et SAMS-arrangement hørte Flemmning – som er kanalchef – fortælle om ideen bag og meningen med at starte en kanal om kultur, kunst og historie, og så har jeg været fan af kanalen lige siden. Derfor var der ingen tvivl om, at jeg skulle søge praktikplads der.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er først og fremmest produktion af indhold til DR Ks facebook-side – jeg klipper små videoer og ser derfor en heeeel masse indhold igennem. Derudover er jeg med til en gennemsyn på kommende programmer på kanalen både in-house – og eksterne produktioner. Og så modtager og administrerer jeg de mange pitches som kanalchefen og –redaktøren får nærmest hver dag.
  • Mit tv tænder jeg altid, når jeg kommer ind af døren i min lejlighed – næsten i hvertfald. TV 2 News, DR2 Dagen (eller DR K selvfølgelig 😉 skal gerne køre i baggrunden imens jeg ordner diverse gøremål. Samtidig har jeg den frygtelige vane, at mit tv tit står tændt uden lyd, mens jeg ser HBO på min computer og samtidig lige tjekker Twitter på min telefon. Det er skrækkeligt, jo.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *