17. december: Mette Lemcke Horst

Foto: gerda.au.dk

Foto: gerda.au.dk 

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender 2014

Hver dag i december præsenterer SAMS en uddannet medievidenskaber i sit nuværende job. Vi håber, at det kan give et interessant og inspirerende indblik i, hvilke job der kan være i vente, når studietiden er forbi.

Glædelig jul og al held og lykke i denne eksamenstid.

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

34-årige Mette Lemcke Horst blev færdig med sin kandidat i medievidenskab på Aarhus Universtet i 2012 og arbejder i dag som programplanlægger på TV 2 FRI i København. Mette Lemcke Horst har været med til at starte kanalen op og bestemmer, hvilke programmer du kan se på hvilket tidspunkt. Hun har helt styr på seertal og sendeplaner og har medbestemmelse i, hvilke programmer der skal købes.

Tre typiske arbejdsopgaver

  1. Jeg planlægger og tilrettelægger TV 2 FRI’s sendeplan og beslutter, hvilke programmer vi skal sende hvornår og hvorfor. Både i de kommende uger og mere langsigtet på sæsonniveau. Det vil sige, at jeg optimerer sendefladen i forhold til vores strategi og retning for kanalen, og efter hvad konkurrenterne og TV 2’s andre kanaler sender.
  2. Jeg tjekker seertal hver morgen, laver seertalsanalyser og holder øje med konkurrenternes sendeplaner.
  3. Jeg ser og vurderer danske og udenlandske tv-programmer og er med til at beslutte, hvilke nye programmer vi skal købe til TV 2 FRI.

Den fedeste arbejdsopgave indtil videre
Helt overordnet set har det været fedt at blive ansat til at være med til at starte TV 2 FRI op. Det er ikke hver dag, der bliver lanceret nye danske tv-kanaler, så at få lov til at være med i hele den proces og være med inde over blandt andet kanalstrategi, markedsføring af kanalen og indkøb af programmer har været super spændende.

[/vc_column_text]

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *