17. december: Researcher og journalist ved DR Kontant

Mette Valbjørn Skøtt læser Moderne Kultur og Kulturformidling ved Københavns Universitet. Efter en praktik ved DR Kultur, fik Mette job som studentermedhjælper ved DR Kontant.

3 faste arbejdsopgaver:

1. Jeg opdaterer løbende programmets hjemmeside

2. Jeg sørger for korrespondance med seerne, blandt andet på programmets Facebook side.

3. Jeg hjælper journalisterne med at scripte interviews til manus-brug

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet:

De sjoveste opgaver, jeg er blevet stillet, har været en del af researchen til forskellige programmer. Jeg synes, det er sjovt at hjælpe journalisterne i deres arbejde. For eksempel har jeg været med til at undersøge studerendes boligforhold i ungdomsboliger, og jeg har hjulpet til med researchen til et program om farlige kunstige hofter.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *