18. dec.: Kommunikationsdesigner hos Hatch and Bloom

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender

Hver dag i december bringer SAMS en hilsen fra en studerende i praktik. Vi håber det kan inspirere andre enten til at finde en spændende praktikplads, eller som en måde at se hvad andre studerende interesserer sig for.

Glædelig jul, og held og lykke i denne eksamenstid…

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Kirstine Mackeprang læser Kommunikationsdesign på Designskolen Kolding på 7. Semester og har i efteråret været i praktik primært som Service designer hos Hatch and Bloom

Tre faste arbejdsopgaver

  1. Field-research/ bruger undersøgelser
  2. Design opgaver på kontoret (udarbejdelse af workshop materialer, video-redigering, idé/konceptudvikling
  3. Kundemøder/workshops

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet
Jeg har svært ved at fremhæve en ting, men det gode ved Hatch and Bloom er, at jeg selv har indflydelse på, hvilke projekter jeg gerne vil være del af. Jeg er med til rigtig mange kundemøder og workshops, som har været/er utrolig lærerigt. Derudover arbejder jeg oftest sammen med mine kollegaer, hvor vi snakker, diskuterer og idéudvikler projekterne sammen. Dog er der også opgaver, jeg sidder alene. Pt. klipper jeg en film til en kunde. Så alt er meget varierende.

Ekstra
Måden Hatch and Bloom griber projekter an er ved at først have en indsigts del, derefter bliver det til en strategi for så at blive til design. Det hele hænger sammen, og der er oftes flere fagligheder i spil i vores projekter. Så et praktik forløb er ikke kun for designstuderende.

[/vc_column_text]

Udgivet
Kategoriseret som Jul, Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *