24. december: Videoproducent hos AU Kommunikation

Casper Østergaard Vester har læst Humanistisk Informatik i Aalborg på sin bachelor, og er nu flyttet til Aarhus for at læse Medievidenskab på sin kandidat.
Derudover arbejder Casper som videoproducent hos AU TV/AU Kommunikation.

3 faste arbejdsopgaver:

1. Videooptagelser
Jeg er med til at optage alt muligt – for det meste interviews, forelæsninger og live-arrangementer. Det er meget alsidige opgaver bag kameraet, og det er altid spændende at kaste sig ud i nye opgaver.

2. Redigering af video
Det meste af min arbejdstid bliver, uden tvivl, brugt på at redigere video. Det er her, optagelser samles, klippes, justeres og sammensættes til at blive det endelige produkt. Et produkt der f.eks. kan være en udsendelse til Danskernes Akademi på DR2, og så er det bare ekstra fedt at have samlet det hele og skabt det endelige produkt.

3. Leg!
Der er også plads til at lege lidt – det tilrådes faktisk! Og her er der ikke bare tale om kontorstoleræs, men mere at bøje med faste formater og udvikle og justere på koncepter. Det er super fedt, og f.eks. grunden til at jeg efterhånden føler mig hjemme i programmer som After Effects, jeg ellers før havde meget lidt kundskab i.

Den fedeste opgave, jeg er blevet stillet:

Det var helt klart at instruere, optage og klippe årets julefrokostvideo! De fleste af vores videoer ryger ud på internettet eller bliver sendt på DR2 i Danskernes Akademi, men man får ikke seerne reaktion med, når det først er sendt ud. Til den nylige julefrokost stod der pludselig en festsal fyldt med ansatte i kommunikationsafdelingen og grinte og klappede af vores Mad Men-parodi. Her var det ikke bare fedt at være drivkraft i hele processen fra idé til færdigt produkt, men også undtagelsesvist at være med til modtagelsen!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *