19. December

19. Louise Levi

I dag kan du møde Louise Levi Verge, som til daglig læser på kandidaten i Medievidenskab. For tiden er hun dog i praktik hos NorthSide Festival, hvor hun arbejder som kommunikationspraktikant. Læs om hendes go to-medie og meget andet nedenfor.

 

De 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er: min IPhone! Fordi den altid er med mig, og hurtigt kan give mig alt fra nyheder og opdateringer til underholdning og sjove snaps og så kan den vise dagens vejr eller vej!
  • Det gode ved min praktik er: at jeg får masser af ansvar og hands on erfaring. Udover det, er der en rigtig god stemning på kontoret, og man føler sig altid som en del af holdet.
  • Grunden til, jeg søgte praktik her, var fordi: jeg synes events, eventkommunikation og –planlægning er super spændende og interessant. NorthSide har fra start lagt op til, at det var en praktikplads med meget frihed, hvor man ligeledes var med til at præge sit eget forløb og arbejdsopgaver. Det fandt jeg super attraktivt og relevant for mig.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik: udtænkning, produktion og varetagelse af indhold på sociale medier, bl.a. offentliggørelsesvideoer. Udformning af nyhedsbreve og nyheder til web. Kommunikation med gæster på forskellige kanaler.
  • Mit tv tænder jeg altid når: jeg vågner. Der er ikke noget bedre end at spise sin morgenmad, mens Go’Morgen Danmark og vores alle sammens Morten Resen, Gorm, Louise Wolff m.fl. pryder skærmen. Derudover er Den Store Bagedyst altid et must see!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *