2. December

2. Esben

Hils på Esben Friis Alkjærsig Sørensen. Til daglig læser han på kandidatuddannelsen i Medievidenskab på Aarhus Universitet, men i øjeblikket er han i praktik hos produktionsselskabet Wasabi Film, hvor han arbejder som produktionsassistent.

De 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er, ikke ét enkelt medie, men bruger meget internettet, hvor jeg har masser af forskellige nyheds-, underholdnings-, social media- og kultursider jeg frekventerer på, fordi jeg nyder friheden i selv at vælge, hvor jeg får min information fra, og hvornår jeg får den.
  • Det gode ved min praktik er, at jeg får lov til at tage ansvar.
  • Grunden til, at jeg søgte praktik her var fordi, at jeg gerne ville opleve, hvordan tv produktions foregår. Jeg ville have et sted, der var stort nok til, at der var spændende opgaver samtidigt med, at det ikke skulle være så stort, at jeg ikke kunne få lov til at tage ansvar.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er Klargørelse af programmer til aflevering, dvs. koda optælling, skrive en programbeskrivelse og se til, at programmet bliver sendt til de rigtige. 2. Praktiske opgave, som at sørge for frokost, pakke udstyr til optagelser, og assisterer med forskellige gøremål 3. Tilrettelæggelse af programmer, det omhandler både planlægning, men også at være med på optagelse og se til, at holdet får det rigtige i kassen, samt at være med i redigerings opgaverne efter programmerne er optaget. Det er især ved det sidstnævnte, at jeg virkelig er blevet udfordret og har lært meget.
  • Mit Tv tænder jeg altid når jeg skal se tv og film, jeg nyder især HBO Nordic, hvor det lige nu er de nye sæsoner af Fargo og The Knick som står på min watchlist.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *