20. December

20

Nu er det blevet Nicolaj Lysholdt Christensens tur, som til daglig læser MA i Corporate Communication på Aarhus Universitet. For tiden er han i praktik hos Visit Danmark (London), hvor han arbejder som marketing trainee.

 

De 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er min iPhone (fordi) jeg altid har den på mig og derfor altid kan tilgå nyheder m.m. Det var engang min Macbook, men den er efterhånden så langsom, at jeg sjældent bruger den længere.
  • Det gode ved min praktik er at være en del af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor jeg får mange alsidige og afvekslende arbejdsopgaver. Desuden skader det ikke at bo i London – kun på pengepungen…
  • Grunden til jeg søgte praktik her, var fordi jeg ønskede at komme til udlandet i et halvt års tid og teste mine sproglige og faglige kompetencer af. Jeg fandt også tanken om at markedsføre mit eget fædreland utrolig spændende.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er redigering af VisitDenmark UK’s online medier, markedsresearch og planlægning og deltagelse i events
  • Mit tv tænder jeg altid som det første når jeg kommer hjem fra skole/arbejde hjemme i DK, men stort set aldrig her i UK. Det er primært kun sport og i særdeleshed fodbold, der kan få mig til at se TV herovre. Dette foretrækker jeg dog at se på min lokale pub her i London.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *