24. EXTRA: Hvad arbejder SAMS-folkene selv med?

Joeb Underviser ved Lommefilm

Joeb Høfdinghoff Grønborg arbejder som freelance underviser ved Lommefilm – et firma, der har specialiseret sig i at bruge film optaget på mobiltelefonen som et led i innovativ undervisning.

Læs om Joebs konkrete arbejdsopgaver

Julie Marketingassistent ved webbureau

Julie Daugaard arbejder ved et webbureauet, hvor hun arrangerer og markedsfører kundeevents, opdaterer sociale medier, skriver nyhedsbreve, laver contentarbejde, fotograferer og meget mere.

Læs om Julies konkrete arbejdsopgaver

Mads Salgsassistent ved Musikhuset Aarhus

Mads Albers har som salgsassistent blandt andet bidraget med viden og idéer til, hvordan Musikhuset Aarhus kan udnytte nye medier til at skabe bedre service og oplevelser for Musikhusets publikum.

Læs om Mads’ konkrete arbejdsopgaver

Tine Kommunikationsmedarbejder

Tine Karlshøj arbejder med intern kommunikation ved elselskabet EL:CON, der er en del af NRGi. Her interviewer og skriver Tine blandt andet artikler om elektrikere og montører i felten.

Læs om Tines konkrete arbejdsopgaver

Rikke Salg- og marketingkoordinator

Rikke Sønderby Jakobsen arbejder med SAMSONs strategiske samarbejdspartnere: sponsorer, annoncører og fonde. Som koordinator bliver hun inddraget i både strategiarbejde og idéudviklingsprocesser.

Læs om Rikkes konkrete arbejdsopgaver

Malene Studentermedhjælper hos Arla Foods

Malene Fischer Skjødt er blæksprutte i Corporate Communications hos Arla Foods, hvor hvor hun løser opgaver for den digitale afdeling, når globale og lokale hjemmesider skal holdes up to date.

Læs om Malenes konkrete arbejdsopgaver

Susie Susie fortæller om arbejdet i SAMS

Susie Lund er bestyrelsesmedlem og projektansvarlig i København, der er SAMS’ nye indsatsområde. Her står hun primært for rekruttering og motivering af frivillige, planlægning af tværfaglige arrangementer, PR og økonomi.

Læs om Susies konkrete arbejdsopgaver

Bliv en del af SAMS og SAMSON

Mediemagasinet SAMSON søger netop nu nye skribenter, redaktører, fotografer og layoutere. Ansøgningsfrist den 15. januar 2013. Læs mere

Er du interesseret i at høre om arbejdsopgaverne som bestyrelsesmedlem af SAMS, så kontakt formand Mette Vittrup Schmidt på sams@samsnet.dk. Du kan stille op til bestyrelsen til vores årlige generelforsamling den 6. april 2013 i Aarhus.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *