21. December

21. Sarah Bruun

Sig hej til Sarah Bruun Hedegaard. Til daglig læser hun på kandidatuddannelsen i Medievidenskab, men for tiden er hun i praktik hos PR-bureauet Related, hvor hun arbejder som PR assistent.  

 

Mine 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er… Instagram, da jeg her både kan følge med i mine venners dagligdag, blive underholdt og få en masse inspiration.
  • Det gode ved min praktik er, at jeg er blevet bedre til at strukturere min tid og mine arbejdsprocesser, når der er travlt.
  • Grunden til jeg søgte praktik her, var fordi jeg gerne ville prøve kræfter med forskellige PR-opgaver og opleve, hvordan det er at arbejde på et bureau, hvor tingene går stærkt, og hvor man arbejder for en bred vifte af kunder. Jeg ville også gerne have erfaring med PR-events.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er produktion af indhold til forskellige kunder som for eksempel pressemeddelelser, nyhedsbreve eller social media content. Jeg sidder også med en del medieresearch og mediekontakt i forbindelse med events.
  • Mit tv tænder jeg altid, når der er en rigtig god serie som for eksempel Broen. Så kryber jeg under dynen og drømmer mig helt væk J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *