21. marts: Network Now!

[vc_column_text pb_margin_bottom=”yes” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS har igen allieret sig med bureaubranchen – denne gang i Aarhus- og tilbyder nu 15 heldige studerende og fem lige så heldige repræsentanter fra nogle af Aarhus’ sejeste reklame-/kommunikations- og mediebureauer at mødes for at blive klogere på hinanden og tage det første skridt til et bedre netværk og nye relationer.

Tænker du på at tage i praktik, leder du efter et studiejob, eller er du ved at være så langt med uddannelsen, at du leder efter job? Og overvejer du, om bureauverdenen er noget for dig? Så gå ikke glip af en oplagt mulighed!

SAMS gentager succesen fra København og har nu stablet et arrangement på benene, der skal sætte skub i en reel dialog mellem studerende og bureaubranchen og styrke båndet mellem de studerende og erhvervslivet.

Arrangementet afholdes på kommunikationsbureau U communicate, hvor der vil være tre ’Network Now’-runder á 15 minutter, hvor du som studerende har mulighed for at få en snak med de forskellige bureau-repræsentanter: stil spørgsmål, få råd, insiderviden og historier fra det virkelige liv – få nye kontakter.

I forbindelse med ’Network Now’-runderne bedes du medbringe et visitkort, som du kan give til de bureauer du finder interessante. Vi har gjort det let for dig, og oprettet en skabelon som du bare kan hente, udfylde og printe ud.

Hent visitkort skabelon
(Har du ikke Adobe Reader, kan du hente det her)

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”large” link=”http://sams.clubcommander.com/events/EventDetails.aspx?ID=87e6fbd8-0f68-41c4-b503-1434f4ff930c” target=”_blank”]Tilmeld dig her[/button]

[/vc_column_text] [vc_column_text title=”Bureau repræsentanter” pb_margin_bottom=”yes” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column_text] [vc_single_image image=”2628″ image_size=”full” frame=”borderframe” full_width=”no” lightbox=”no” image_link=”http://www.u-communicate.dk/” link_target=”_blank” shadow=”no” width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_column_text title=”Peter Freisner Johansen, U communicate” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”last”]

Om Peter
Peter er Cand. mag i Medievidenskab og Statskundskab. Til dagligt bruger han sin tid på at være seniorrådgiver, administrerende direktør og partner i kommunikationsbureauet U communicate. Som er vært for dagens arrangement.

Om bureauet
U communicate er et aarhusiansk kommunikationsbureau. U communicate hjælper deres kunder med at finde ind til kernen af deres virksomhed, så de kan rådgive om en troværdig kommunikationsindsats. På bureauet arbejder de blandt andet med interne og eksterne koncepter, strategi, kommunikationsrådgivning, procesfacilitering og tekstproduktion.

Peter vil blandt andet tale med de studerende om…
”Hos U communicate har vi stor glæde af at få ny inspiration fra nysgerrige og nytænkende studerende. Vi er hele tiden på jagt efter at lære noget nyt og søger lige nu samarbejde med en praktikant til efterårssemesteret. Vi håber på, at vi kan vække din interesse til NetWork Now, ligesom vi gerne vil hjælpe dig med at få afklaret nogle spørgsmål om livet i bureauverdenen”

[/vc_column_text] [blank_spacer height=”20px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_single_image image=”2627″ image_size=”full” frame=”borderframe” full_width=”no” lightbox=”no” image_link=”http://seismonaut.com/” link_target=”_blank” shadow=”no” width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_column_text title=”Lisa Ingemann Hansen, Seismonaut” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”last”]

Om Lisa
Lisa er rådgiver og projektleder hos Seismonaut. Hun er for nyligt uddannet Cand. it i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

Om bureauet
Seismonaut hjælper virksomheder og organisationer med at navigere i det digitale landskab. Bureauet rådgiver i sociale medier, digitale forandringer og en lang række andre områder. Fælles for dem er, at de falder inden for følgende tre områder: digital forretning-, koncept- og kompetenceudvikling. Seismonauts rådgivning og ydelser bringer dem rundt i mange brancher og forretningsområder. Fælles for dem alle er en grundlæggende interesse i at styrke relationen til kunderne og udforske mulighederne i den digitale udvikling.

Lisa vil blandt andet tale med de studerende om…
”Jeg vil gerne tale med de studerende om det at gå “fra studerende til ansat i bureaubranchen”. Og så skrev jeg faktisk om konsulentens DNA i mit speciale – altså hvad er det for nogle kompetencer, man skal bruge i bureauverdenen. Noget som studiet ikke nødvendigvis lærer én at navigere i.”

[/vc_column_text] [blank_spacer height=”20px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_single_image image=”2625″ image_size=”full” frame=”borderframe” full_width=”no” lightbox=”no” image_link=”http://www.carat.dk/” link_target=”_blank” shadow=”no” width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_column_text title=”Ditte Dickenson, Carat” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”last”]

Om Ditte 
Ditte har været Strategisk Planner i Carat Deep Blue siden 2011. Deep Blue er Mediebureauet Carats kommunikationsstrategiske afdeling. Hun er Uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi Aarhus og har også en bachelor og kandidat fra Medievidenskab i Aarhus, hvor hun blev færdig i 2010. Ditte stiftede allerede kontakt med Carat, da hun var i praktik der under kandidaten. Dittes Første job efter studiet var på det digitale reklamebureau Heyday, som også er repræsenteret til Network Now.

Om bureauet
Carat er et mediebureau med afdelinger i både Aarhus og København. Ja faktisk har Carat 133 kontorer i 82 lande og beskæftiger mere end 5.000 mennesker på globalt plan. Carat er en del af Aegis Media gruppen og rådgiver om kommunikation 360 grader rundt.

Ditte vil blandt andet tale med de studerende om…
Kort sagt: ”Hvordan det er at arbejde på et mediebureau”. Hun er klar til at svare på alle de spørgsmål I måtte have om livet i bureaubranchen.

 

[/vc_column_text] [blank_spacer height=”20px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_single_image image=”2626″ image_size=”full” frame=”borderframe” full_width=”no” lightbox=”no” image_link=”http://www.heyday.dk/” link_target=”_blank” shadow=”no” width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_column_text title=”Ditte Rønn og Helle Klemmesen, Heyday” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”last”]

Om Ditte og Helle
Ditte er Creative Director og Partner hos Heyday, som hun også er medstifter er. Hun har en baggrund som webdesigner. Helle er uddannet arkitekt og har slået sine folder hos Heyday i to år som webdesigner.

Om bureauet
Heyday er et digitalt reklamebureau, der leverer digitale løsninger fra start til slut. Heyday arbejder i krydsfeltet mellem de traditionelle reklame-, web- og mediebureauer. Bureauet blev etableret for fem år siden, og i dag er de godt 15 ansatte. Staben tæller informationsarkitekter, digitale designere, webudviklere, applikationsudviklere, konceptudviklere, strategiske plannere og konsulenter. Heyday håndterer digitale kommunikationsløsninger i alle faser fra onlinestrategi, koncept- og webudvikling, implementering, medie håndtering og kampagnestyring. I kundeporteføljen er blandt andet Tulip, DR og Kræftens bekæmpelse

Ditte og Helle vil blandt andet tale med de studerende om…
”Digital markedsføring! Hvad betyder det for virksomhederne? Det rigtige marketing-mix, brugertyper og brugeradfærd, touch points og målrettede budskaber.” Desuden er Ditte medstifter af Heyday og kan derfor også fortælle om iværksætter-aspektet.

[/vc_column_text]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *