22. December

22. Daniel

I dag skal du hilse på Daniel Kørner Nielsen, som læser på 9. semester på kandidatuddannelsen i Medievidenskab. I øjeblikket er Daniel i praktik på Dokumentarredaktionen på DR, hvor han arbejder som Acquisitions Assistant (Factual & Documentary). Ifølge Daniel kan man dog på godt gammelt dansk også betegne ham som Indkøbsassistent 😉

 

 

De 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er Twitter, fordi jeg får samlet nyheder fra alle interesseområder på et sted. Derudover er Kirsten Birgit jo på Twitter, så deeet.
  • Det gode ved min praktik er søde mennesker, masser af ansvar og så bruger jeg det meste af arbejdstiden på at se dokumentarfilm …
  • Grunden til jeg søgte praktik her, var fordi det skulle enten være musik eller tv. Med denne stilling fik jeg for alvor mulighed for at prøve kræfter med tv-branchen. Derudover ville jeg gerne se og opleve på egen krop, hvad DR egentlig er for en størrelse.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er screening og indkøb af dokumentarfilm (primært til DR K). Samt vedligeholdelse af Dokumanias facebookside.
  • Mit tv tænder jeg altid, når Brøndby spiller og når Michael Jeppesen har lavet et nyt program.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *