23. dec.: Kvalitativ praktikant hos TNS Gallup

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender

Hver dag i december bringer SAMS en hilsen fra en studerende i praktik. Vi håber det kan inspirere andre enten til at finde en spændende praktikplads, eller som en måde at se hvad andre studerende interesserer sig for.

Glædelig jul, og held og lykke i denne eksamenstid…

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Maiken Borg læser Medievidenskab på 9. Semester på Aarhus Universitet. I foråret 2013 var hun praktikant i TNS Gallups kvalitative analyseafdeling.

Tre faste arbejdsopgaver

  1. Udarbejdelse af interviewguides i samarbejde med konsulenterne på baggrund af briefs fra kunden.
  2. Gennemførelse af dybdeinterviews samt assistance ved gennemførelse af fokusgrupper.
  3. Udarbejdelse af rapporter og præsentationer

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet
Min fedeste opgave fik jeg allerede efter to uger. Her skulle jeg foretage dybdeinterviews i hjemmet. Dette er normalt ikke den mest udfordrende opgave, men idet målgruppen hed børn 5-12 år, blev opgaven pludselig en helt anden. Ikke nok med det, så skulle jeg medbringe diverse smagsprøver på nye produkter, som jeg skulle få de kære små til både at smage på og give en vurdering af. Her kom alt min metodeteori omkring interview med børn i spil, samtidig med at mine pædagogiske evner blev sat gevaldigt på prøve. Det var en fed oplevelse, som gav vildt meget interviewerfaring, jeg har kunnet benytte senere hen. Og jeg fik endda (næsten) alle børnene til at smage på produkterne.

[/vc_column_text]

Udgivet
Kategoriseret som Jul, Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *