23. December

23. SAMS

Her dagen før juleaften kan du møde Signe Hinchely Ebdrup, som til daglig læser på kandidatuddannelsen i Medievidenskab. For tiden er hun i praktik hos kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese.

 

  • Mit go to-medie (her i julen) er den helt old school murstens-Game Boy med Super Mario, fordi det bare bliver ved med at være et godt spil – og hvem vil ikke gerne befri en underskøn prinsesse!?
  • Det gode ved min praktik er, at man får lov til at arbejde med en masse forskellige kunder og prøve kræfter med et væld af forskellige opgaver, omgivet af søde og sjove kollegaer.
  • Grunden til jeg søgte praktik her, var fordi kommunikationsbureau-livet nok altid har virket som en lidt fluffy størrelse for mig. Derfor var praktikopholdet en måde at afsøge, om det kunne være noget for mig og samtidig få noget praksis på al teorien.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er planlægning af PR-events, udformning af kommunikationsstrategier (herunder en del research) samt udformning og pitch af pressetekster.
  • Mit tv tænder jeg altid, når… Jeg ejer ikke et tv! Til gengæld er jeg en typisk on demand-seer, der plukker løs af alt godt fra DR, Netflix og HBO. Pt. hitter anden sæson af Fargo.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *