20. december: Studenterkoordinator hos Kommunikation og Sprog

Stefan læser Kommunikation på 7. semester på Aalborg Universitet. Ved siden af studiet arbejder han som studenterkoordinator hos Kommunikation og Sprog

3 faste arbejdsopgaver:

1. Jeg er Kommunikation og Sprogs ansigt udadtil. Jeg står for alle henvendelser og spørgsmål angående Kommunikation og Sprog i Aalborg-området-

2. Jeg er ansvarlig for at afholde stande og kurser, samt deltage på messer. Det kan både være stor-bagedag, hvor jeg opstiller en stand for hygge lidt om de studerende, eller at jeg assisterer ved et af vores mange professionelle kurser.

3. Hen over sommeren er det min opgave at koordinere studiestart med vores respektive samarbejdspartnere, i særdeleshed et meget tæt samarbejde med tutorerne på Universitetet.

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet:

Den fedeste opgave, jeg er blevet stillet i min tid hos Kommunikation og Sprog, er helt klart studiestarten 2012. Kulminationen på sommerens slid og slæb, utallige mails og telefonopkald var et kæmpe kick. Samarbejdet med tutorerne, vores samarbejdspartnere og ikke mindst de nye studerende fungerede super godt, og resulterede samtidigt i, at mit personlige netværk blev udvidet. I forbindelse med studiestarten, havde jeg indgået aftaler med en række studier om at holde oplæg for de nye studerende. Alle oplæggene var en stor, grænseoverskridende og spændende oplevelse, men i særdeleshed oplægget for Humanistisk Informatik, som havde intet mindre end 260 nye studerende, var en succes.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *