3. dec.: Praktikant hos Promovator

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender

Hver dag i december bringer SAMS en hilsen fra en studerende i praktik. Vi håber det kan inspirere andre enten til at finde en spændende praktikplads, eller som en måde at se hvad andre studerende interesserer sig for.

Glædelig jul, og held og lykke i denne eksamenstid…

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Kristina Rasmussen læser på 3. semester af kandidatuddannelsen i oplevelsesøkonomi (KA), Aarhus Universitet. I efteråret 2013 har Kristina været i braktik hos sponsorbureauet Promovator (sponsering) og Promovator LIVE (events)

Tre faste arbejdsopgaver
Det er meget svært at italesætte tre faste arbejdsopgaver da alle mine arbejdsdage varierer rigtig meget. Nogle dage foregår på kontoret med Power Points, Excel-ark og mails i lange baner. Andre dage går med kundemøder ude af huset eller med afvikling af events ude i ”marken”. Nogle af de opgaver, der er mest gennemgående er:

  1. Koordinering af events med kunder, leverandører, promotere osv.
  2. Udarbejdelse af præsentationer og evalueringer til kunder
  3. Idégenerering til nye LIVE kampagner, sponsorstrategier osv.


Den fedeste opgave jeg er blevet stillet
Der har været rigtig mange fede opgaver… Én af de fedeste opgaver jeg er blevet stillet, var da jeg blev bedt om at komme på en kampagneidé til en ny produktlancering for en stor kunde. Her blev mine kreative evner sat i spil og udfordret samtidig med, at jeg kunne inddrage teori fra mit studie, hvilket var rigtig fedt. Generelt er det altid fedt, når jeg oplever, at praktikken og teorien fra studiet kan forenes.

Derudover er jeg særligt vild med at være projektleder på events, fordi jeg i mange tilfælde også får lov at se det hele falde på plads under selve afviklingen. Det er utroligt givende at være med ude, hvor det sker og på den måde se resultatet af det hårde forarbejde samt opleve tilfredse kunder og glade forbrugere lige dér, hvor oplevelsen sker.

[/vc_column_text]

Udgivet
Kategoriseret som Jul, Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *