3. december: Kreativ assistent i konceptudviklingshus

Katrine Fuglsang læser Medievidenskab på 7. semester på Aarhus Universitet. Hun sendte i efteråret en ansøgning som en Facebook-profil til konceptudviklingsvirksomheden Kridthus I/S, hvilket resulterede i et job som studentermedhjælper.

3 faste arbejdsopgaver:

Mit job består ikke i at varetage faste opgaver, så hidtil har jeg ikke haft den samme opgave to gang. Kridthus er en konceptudviklingsvirksomhed, og derfor kommer der konstant opgaver ind, som skal løses kreativt og på vidt forskellige måder. Da jeg er den eneste med en medieteoretisk baggrund, står jeg som regel for de opgaver, der kræver en sådan viden.

Den fedeste opgave, jeg er blevet stillet:

Da jeg lige efter at være startet blev kastet ud i et videoprojekt for “Off The Record” og “Teatret Svalegangen”, hvor jeg skulle klippe først en trailer til forestillingen “Jagten på Larsen”, og derefter stå for videomateriale, som skulle integreres i selve forestillingen. Oplevelsen toppede dog, da jeg (med en smule præstationsangst) var tilskuer til premieren.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *