4. december: Carina Borg

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender 2014

Hver dag i december præsenterer SAMS en uddannet medievidenskaber i sit nuværende job. Vi håber, at det kan give et interessant og inspirerende indblik i, hvilke job der kan være i vente, når studietiden er forbi.

Glædelig jul og al held og lykke i denne eksamenstid.

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Carina Borg, 29 år, er community manager på P3. Siden juni i år har hun således stået for P3’s tilstedeværelse på de sociale medier Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat og YouTube.
Carina Borg blev færdig med sin kandidat i medievidenskab og journalistik fra Københavns Universitet i sommer, men har været en del af DR i flere år, først som praktikant på DR Kultur og senere med studiejob og som freelancer på P1 Morgen, P3 og i DR Medier, inden hun blev ansat på fuldtid som community manager.

Tre typiske arbejdsopgaver

  1. Udvikling af indhold til P3’s sociale medier, det vil sige vores Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat og YouTube-kanal. Jeg skal finde på ting og se muligheder i for eksempel en samtale på nettet, i den offentlige debat, eller noget de snakker om i P3’s programmer. Det kan også bare være en lille ting, som at finde på en masse fedt bagom P3-indhold. Højt som lavt.
  2. Koordinering, som konkret handler om at koordinere, hvordan indholdet skal ud, hvem der lægger det ud, om nogle af værterne skal ind over og så videre. Det gælder om at være en blæksprutte og gribe – og skabe – en masse bolde selv.
  1. Det er mig, man ”snakker” med, hvis man for eksempel går ind på P3’s Facebookside, Twitter eller profil på Instagram. Jeg prøver at være en vært på de sociale medier og skabe et community, hvor folk synes, det er fedt at være.

Den fedeste opgave ved mit job
Det må være konstant at skulle holde gang i et community med så mange forskellige mennesker, der vil have så meget forskelligt. Den opgave, der ligger i den daglige drift og at få enderne til at mødes. Og så selvfølgelig, når brugerne på de sociale medier skriver: ”Fuck, jeg elsker P3!”

[/vc_column_text]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *