4. december: Tv-journalist ved AGF

Rasmus Alstrup interviewer fodboldspilleren Steffen Rasmussen som en del af sit studiejob som tv-journalist for AGF TV.

Rasmus Alstrup læser cand.public på sin kandidat. Ved siden af journaliststudierne arbejder han som tv-journalist ved fodboldklubben AGF. Cand.public er en kandidatuddannelse, som er skabt i et samarbejde mellem Medievidenskab på Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

3 faste arbejdsopgaver:

1. Interviews af truppen:
Jeg laver indslag med både spillere og trænere i løbet af ugen. Det kan handle om meget forskelligt. Alt fra optakt til en kamp, til at fortælle historien om, hvordan man passer et studie og en fuldtids fodboldkarrierer på samme tid.

2. Alt omkring AGF:
AGF er ikke kun superligaholdet – der foregår også en masse andre ting, som jeg også er ude og lave indslag fra. Fx når AGF samler 400 unge drenge fra Østjylland for at finde det største talent.

3. Reklamefilm til hjemmekampe:
Mit arbejde består også meget i lave reklamefilm, således at flere tilskuere vil strømme til stadion, når AGF spiller på hjemmebane. Derfor laver jeg små virale reklamefilm, som skal øge billetsalget!

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet:

Jeg er meget glad for, at jeg efterhånden også laver meget reklamearbejde. Det er ekstremt sjovt at ideudvikle reklamer. At snakke med fodboldspillere dagen lang, kan godt blive lidt trivielt – så er det rart at have noget andet at give sig til.

 

Rasmus (th) er pjattet med alt sport. Drømmejobbet ved AGF TV opfandt Rasmus selv og overbevidste efterfølgende AGF om, at de behøvede en tv-journalist som ham.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *