4. December

4. Louise

I dag skal du møde Louise Nissen, som har en bachelor i International Virksomhedskommunikation med engelsk og medier. Louise har valgt at læse en cand.ling.merc i Interkulturelle Markedsstudier, men i øjeblikket er hun i praktik hos GoMore, hvor hun arbejder som Marketingspraktikant.

 

De 5 sætninger:

  • Mit go to-medie er min mobil og alt dens indhold. Hvordan skulle jeg kunne klare mig uden? Den har min billet til metrokontrolløren, telefon/SMS funktionen, og de vanedannende apps som Facebook og Instagram som gør, at jeg kan følge med i hvad der rører sig.
  • Det gode ved min praktik er, at jeg får en ordentlig portion erhvervserfaring – som jeg manglede. Selvom det kun er for en kort periode på 4 måneder, så har jeg gjort mig en del erfaringer som aldrig ville kunne erstattes med forelæsninger. Derudover føler jeg mig også ret heldig, fordi jeg hos GoMore virkelig får lov til at være en del af teamet, på lige fod med de andre ansatte. Det er en super arbejdsplads!
  • Grunden til jeg søgte praktik her, er fordi GoMore har det fedeste koncept, og det ville jeg selvfølgelig gerne være en del af! Derudover søgte jeg stillingen, fordi jeg generelt set interesserer mig for deleøkonomi, CSR, marketing, kommunikation og sociale medier. Jeg havde oven i købet skrevet en opgave om GoMore, som jeg sendte med min ansøgning. Det gjorde helt klart, at min ansøgning skilte sig ud fra mængden.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er: At eksekvere markedsføring/kommunikation online såvel som offline, planlægge, designe og producere content til diverse medieplatforme såsom Facebook, Instagram, Blog og Nyhedsbrev, og besvare henvendelser fra sociale medier via Komfo.
  • Mit tv tænder jeg altid, når jeg skal se film. Jeg har nemlig ingen kanaler, men jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne se TV2, så jeg bl.a. kunne vågne op til Go’ Morgen Danmark hver dag.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *