6. december: Marie Louise Haagensen

Foto: Christina Valsby

Foto: Christina Vasby

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender 2014

Hver dag i december præsenterer SAMS en uddannet medievidenskaber i sit nuværende job. Vi håber, at det kan give et interessant og inspirerende indblik i, hvilke job der kan være i vente, når studietiden er forbi.

Glædelig jul og al held og lykke i denne eksamenstid.

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Marie Louise Haagensen er 29 år gammel og har læst medievidenskab på Aarhus Universitet, hvorfra hun blev færdig i 2010. Marie Louise Haagensen har siden 2012 arbejdet for Erhvervsakademi Dania i Grenaa, hvor hun i dag underviser i klassisk multimediedesign – her med speciale i spil-design til computerspil. Derudover er hun kommunikationsansvarlig, men den primære arbejdsopgave er undervisning.

Tre typiske arbejdsopgaver

  1. Det, der fylder mest, er undervisningen af de studerende samt forberedelse hertil.
  2. Opdatere sociale medier på hjemmesider. Vi har en facebookprofil, twitter, vores egen hjemmeside, podcasts samt en youtube-konto – sidstnævnte er dog ikke brugt så meget endnu – der jævnligt skal opdateres.
  3. Skrive artikler til hjemmesiden og holde den ajour med blandt andet nyheder, samt hvad der er relevant for de studerende at vide. Artiklerne skrives kun, når der er en god historie, hvilket der løbende er. Generelt bruges der en del tid på at holde sig opdateret på, hvad der rører sig i spilbranchen i forhold til nye spil og designs. Jeg sidder ofte på twitter og holder mig opdateret. Det handler om at sørge for at uddanne folk i de rigtige retninger, og det kræver, at man hele tiden er med på det nye og holder sig ajour med ”state of the art”.

Den fedeste arbejdsopgave indtil videre
Vi havde på et tidspunkt et fællesprojekt, hvor vi på et medarbejderseminar lavede et ”game jam”. Her handlede det om at udvikle et spil på 24 timer. Vi er ni undervisere, der på dette seminar bookede os ind på et hotel, hvor vi arbejdede 24 timer i streg for at få udviklet et spil – og vi fik det i hus! Selve konceptet handlede om at få alle kompetencer i spil – såvel programmører som markedsføringsfolk. Det var sjovt og inspirerende at få lov til at udfolde sig på denne måde og ikke mindst arbejde sammen. Man fik udviklet sine egne kompetencer, og man blev rystet godt og grundigt sammen med sine medarbejdere.

[/vc_column_text]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *