7. december: DR Ramasjang og tekster til dr.dk

Christina Johansen læser cand.public i journalistik, og arbejder ved siden af som studentermedhjælper hos Danmarks Radio.

3 faste arbejdsopgaver:

1. Jeg er heldig at have et studiejob med mange forskellige opgaver. Men jeg bruger især tid på at skrive tekster til tv-boksene på dr.dk – en superfed opgave, fordi jeg både får lov til at skrive og mulighed for at se en masse spændende tv. Jeg elsker begge dele.

2. Herudover besvarer jeg spørgsmål og hilsner, når børnene skriver ind til Ramasjangs brevkasser.

3. Endelig hjælper med at opbygge og drifte websites – og af og til hjælper jeg på Ramasjang radio.

Den fedeste opgave jeg er blevet stillet:

Det er svært at fremhæve én opgave frem for andre, fordi de alle er spændende på hver deres måde. Det er udfordrende at nørde med tekniske ting, skrive så selv små børn forstår det og ’sælge’ et tv-program på få linjer. Og lige om lidt skal jeg være runner på MGP – det bliver helt sikkert også sjovt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *