8. dec.: Journalistpraktikant ved Media Movers

[box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SAMS Julekalender

Hver dag i december bringer SAMS en hilsen fra en studerende i praktik. Vi håber det kan inspirere andre enten til at finde en spændende praktikplads, eller som en måde at se hvad andre studerende interesserer sig for.

Glædelig jul, og held og lykke i denne eksamenstid…

[/box] [vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Malene Dybdahl Pedersen læser Medievidenskab på 9. Semester på Aarhus Universitet. Hun er i praktik ved Media Movers, som blandt andet producerer avistillæg til Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Berlingske. Her sidder hun sammen med tre medpraktikanter og skriver nyheder, tendenshistorier, portrætter, guides og reportager om alt fra boligdesign til ferieliv.
Tre faste arbejdsopgaver

  1. Skriver artikler til Ekstra Bladet Ferie.
  2. Skriver artikler til Jyllands-Postens boligtillæg Living
  3. Skriver artikler til Jyllands-Postens ad-hoc tillæg (som blandt andet omhandler emnerne seniorliv, nybyggeri, Grønland, iværksætteri , sundhed og dyreliv)


Den fedeste opgave jeg er blevet stillet

Media Movers bliver i ny og næ tilbudt presseture af rejsebureauer, og min fedeste opgave var helt sikkert, da jeg skulle på pressetur til Abruzzo i Italien for herefter at skrive en rejseartikel til JP Explorer. Det var fire dage oplevelsesrige dage, hvor jeg var ude at vandre i bjerge, sejle i kano, køre på mountainbike og på besøg hos en italiensk mamma. Jeg var af sted sammen med to garvede journalister fra henholdsvis Politiken og Fyens Stiftstidende, og det var meget lærerigt at se, hvordan de gik til opgaven.

[/vc_column_text]

Udgivet
Kategoriseret som Jul, Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *