8. December

8. Niklas

Hils på Niklas Kiær. Til daglig læser han på kandidatuddannelsen i Medievidenskab på Aarhus Universitet, men i øjeblikket er Niklas i praktik hos SF Film Production, hvor han arbejder som Produktionsassistent.

 

De 5 sætninger:

  • Mit go-to-medie er… min MacBook. Fordi jeg bor på et kollegieværelse uden fjernsyn, og fordi jeg efterhånden kun streamer både film, serier og musik.
  • Det gode ved min praktik er… at man arbejder tæt med søde og passionerede mennesker. Man mærker virkelig at alle prøver at gøre en forskel og at få det optimale ud af hvert enkelt projekt de starter. Og så får man et hav af fribilletter til alt mellem himmel og jord!
  • Grunden til at jeg søgte praktik her, var fordi… at jeg gerne ville se film- og tv-branchen indefra, og i den forbindelse se om jeg kunne se mig selv heri.
  • 3 typiske arbejdsopgaver i min praktik er… Koordinere kommunikation mellem en kreativ (instruktør, manusforfatter, skuespiller) og en producer, researche alt mellem himmel og jord, og hjælpe til generelt på arbejdspladsen. Jeg har dog også været med på nogle meget intensive optagelser!
  • Mit tv tænder jeg altid, når… jeg køber et. Men min computer åbner jeg lige så snart jeg har spist, hvor jeg streamer serier næsten dagligt. Jeg elsker at følge med i de nyeste udviklinger og hader at ”spilde tiden” med ligegyldige eller dårligt udførte serier. Ser også en del fodbold og amerikansk fodbold.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *