Gå-hjem-møder om SAMS/SAMSON

Vil du vide mere om foreningsarbejdet i SAMS og SAMSON?

SAMS er en tværfaglig studenterforening for alle medie- og kommunikationsstuderende på videregående uddannelser i Danmark. SAMS afholder forskellige arrangementer, der kobler den teoretiske studieverden med den praktiske virkelighed. Det kan være virksomhedsbesøg, oplæg ved praktikere fra branchen eller workshops. SAMS udgiver desuden mediemagasinet SAMSON, der udkommer tre gange årligt.

Kunne du tænke dig at høre mere om SAMS, være med til at arrangere virksomhedsbesøg og faglige arrangementer, bidrage til SAMSON eller overvejer du at stille op til bestyrelsen? Så mød op tirsdag d. 19. marts og få meget mere at vide om, hvordan det er at være en del af SAMS.

Gå-hjem-møder

  • Aarhus kl. 19.00
    AU, Nyggard-bygningen (#5335), Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N
  • Mødet i Kbh. er flyttet til den 2. april kl 17.00.
    KUA (lokale 22.0.47)

SAMS og SAMSON eksisterer, fordi I eksisterer. Jer, der støtter op om vores arrangementer og udgivelser, og jer, der hvert år sørger for, at de bliver til virkelighed. Jer vil vi ikke undvære – nej, vi vil tværtimod gerne lære jer endnu bedre at kende og samarbejde endnu mere med jer.

Derfor holder vi et gå-hjem-møde om foreningsarbejdet i SAMS og SAMSON. Her kan du komme og høre om, hvordan vi arbejder, og hvordan du kan blive en del af det.

På gå-hjem-mødet vil der både blive fortalt om arbejdet i redaktionsgruppen på SAMSON, i projektgruppen og i bestyrelsen. Hvis du overvejer at stille op til bestyrelsen, vil vi særligt opfordre dig til at deltage i mødet, som ligger forud for SAMS’ generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes i forbindelse med SAMS Seminar 2012 i Aarhus (søndag d. 7. april).

Vi er tossede med engagerede studerende, og vi vil meget gerne have frivillige – også fra andre steder end København, så hvis du er fra Aarhus, Aalborg, Odense eller noget fjerde, og du ikke har mulighed for at møde op på dagen, er du mere end velkommen til at sende en mail til SAMS’ formand, Mette Vittrup Schmidt på sams@samsnet.dk.

Alle interesserede er velkomne. Det bliver både hyggeligt og informativt – det lover vi!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *