Højaktuelle SAMSON

[vc_column_text pb_margin_bottom=”yes” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

I dag blev det offentliggjort, at TV 2 som konsekvens af faldende seertal på hovedkanalen har fyret programdirektør Palle Strøm og chef for ‘special forces’ Keld Reinicke.

– Det har været sjovt, men de seneste par sæsoner har vi ikke leveret varen på hovedkanalen. Derfor er det også helt fair, at TV2 vil prøve noget andet på posten, siger Palle Strøm i en pressemeddelelse.

Det er to markante personligheder, der forlader TV 2, hvor de to herrer blandt andet har stået bag etableringen af TV 2 Zulu. Palle Strøm har været ansat på TV 2 de seneste 15 år – heraf 6 år som programdirektør.

TV 2 har særligt i den senere tid tabt terræn til DR1, hvor en omrokering af aftenfladen og en ny programsammensætning for alvor har trukket seerne til. I det kommende nummer af SAMS’s mediemagasin SAMSON, bringer vi netop en artiklen omkring den programplanlægnings-kamp der hersker mellem TV 2 og DR1 – og som altså nu har kostet Palle Strøm jobbet.

Det nye nummer af SAMSON udkommer mandag d. 8. april i både print og web format, men allerede nu kan du læse artiklen om “Den store planlægningsdyst”. Hvis du vil vide mere om programplanlægningsens svære kunst, kan du også læse SAMSONs introduktion til programplanlægning.

I det nye nummer af SAMSON, som du altså kan læse fra på mandag, kan du blandt andet blive klogere på hvordan Esben Bjerre fra Monte Carlo bruger medier i sin hverdag, hvordan DR afslører vores morgen-radio-vaner, hvad TV 2 vil sende på deres nye kanal TV 2 Fri fra maj, hvordan ungdomskanalerne DR3 og 7’eren vil fange de unge seere og meget meget mere. Glæd dig!

[/vc_column_text] [blog blog_type=”masonry” item_count=”2″ category=”2013-1″ content_output=”excerpt” excerpt_length=”20″ pagination=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_single_image image=”ype-of-2693″ image_size=”full” frame=”shadowframe” full_width=”yes” lightbox=”no” link_target=”_self” shadow=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Udgivet
Kategoriseret som Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *