Mig og mine medier: Christiane Vejlø

Christiane Vejlø

Christiane Vejlø har en cand.mag i medievidenskab og religionsvidenskab og arbejder i dag som blandt andet digital trendanalytiker og strategisk rådgiver. Gennem Elektronista Media rådgiver hun virksomheder, medier og ministerier i den digitale fremtid, og hun ved altså en hel del om, hvad der rører sig på de digitale medier. Måske kan du også genkende hende fra DR3-programmet Sladrehanken om danskernes internetadfærd.

Lige nu ser jeg… 

Sense8, en spændende og meget interessant science fiction-serie på Netflix. Jeg sætter mig aldrig foran fjernsynet for bare at zappe. Enten ser jeg nyheder, når jeg har tid eller også en serie, typisk på Netflix eller HBO Nordic.

Lige nu lytter jeg til… 

Dygtige danske Mads Heltbergs O.S.M album med Arjan Miranda. Super lækker ambient elektronisk musik. Og så har jeg kastet mig over nogle gamle albums med Violent Femmes, som jeg har elsket i mange år.

Lige nu læser jeg… 

”Elon Musk – Tesla, SpaceX and the quest for a fantastic future”. Musk er en af vor tids helt store innovatorer. Jeg var så heldig at møde ham forleden, da han var i Danmark. Jeg ville ønske, politikere og erhvervsfolk her ville skele mere til ham.

Lige nu klikker jeg ind på… 

Jeg bruger nok lidt for meget tid på at shoppe møbler online. Jeg er i gang med at give min lejlighed et make-over og det betyder, at jeg dagligt tilbringer alt for meget tid på indretningssites og steder hvor jeg hele tiden kommer til at købe noget.

Mig og mine sociale medier: 

Jeg bruger Twitter (@christianeveljo), Instagram (@elektronista) og Facebook (Christiane Vejlø (page)) hver eneste dag. Twitter for at blive klogere. Instagram for at blive inspireret og for et lille afbræk i hverdagen – sociale medier er jo blevet den nye rygepause – og Facebook til at hygge med vennerne. Alle tre medier bruger jeg også fagligt til at poste techrelaterede links, mine egne blogposts, nyheder omkring vores Elektronista Clutch-taskeprojekt og lidt inde fra Radio24syv, hvor jeg laver Elektronista-podcasten.

Du kan læse meget mere om Christiane, Elektronista og digitale trends på www.elektronista.dk.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *