Mig og mine medier: Thomas Skov

foto: Mathias Bojesen

28-årige Thomas Skov Gaardsvig blev kendt som ”praktikanten” efter sin optræden i tv-programmet Det nye talkshow, hvor han arbejdede som journalistpraktikant. Siden har han været vært for en række tv-programmer, senest Live fra tarmen med Emil Thorup på DR3. Thomas Skov Gaardsvig er født og opvokset i den jyske landsby Sdr. Felding, og selvom han længe har boet i København, ses interessen for livet i det vestjyske stadig i hans mediebrug. Læs med nedenfor, og bliv klogere på, hvilke medier der ellers optager tv-værten i øjeblikket.

lige nu…

Ser jeg
… Sjit Happens. Jeg har netop set alle afsnit af Zulus ungdomsserie, og jeg kan ikke huske en ligeså vellykket dansk pendant tidligere. Serien er skidesjov og de spiller godt, om end jeg må indrømme, at mit hjerte er faldet for karakteren Emil. Men i det hele taget ser jeg virkelig meget dansk tv. Jeg har opsagt mit tv-abonnement, men har til gengæld abonnement på alle danske tjenester, og jeg vil have noget for pengene, så jeg sluger det meste råt.

Lytter jeg til
… Spotifys Top 100 playliste har været min redning. Den sørger for, at jeg lige med nød og næppe hænger i med neglene, når det kommer til at være opdateret på, hvad de unge mennesker lytter til nu til dags. Selvom det er grænseoverskridende at indrømme, så befinder jeg mig netop nu i grænselandet mellem P3 og P4.

Klikker jeg ind på
… Jeg bruger dr.dk rigtig meget – selvfølgelig – men det er som regel her jeg starter, når jeg vil have mit nyhedsoverblik, inden turen går mod b.dk, pol.dk, jp.dk, jv.dk, aoh.dk, sdrfelding.dk med flere.

Læser jeg
Tarme med charme af Giulia Enders – en bog der er oversat fra tysk, som handler om – ja, tarmsystemet. Bogen solgte 1 million! eksemplarer i Tyskland, så jeg tænkte, at den måtte kunne noget. Jeg anede ikke, at jeg syntes tarmsystemet var interessant, men der blev jeg overrasket – sikke et organ. Læs den.

Hvilke sociale medier bruger du og hvorfor?
… Twitter bruger jeg til nyheder, og især når jeg vil opdateres lige nu og her, mens begivenhederne sker. Det var især yderst brugbart under #cphshooting selvom man skal sortere lidt i det selv. Instagram bruger jeg til at misunde andres liv og forsøge at lægge mine egen glansbilleder op. Facebook er blevet sms for mig – jeg bruger kun sjældent Facebook til at fortælle, hvad der sker, men jeg bruger det meget til at være i kontakt.

Læs mere om Thomas Skov Gaardsvig og hans tanker om verden – blandt andet Twitter – på hans blog: http://www.euroman.dk/blog/Thomas-Skov-Gaardsvig/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *