Bliv medlem af SAMS

[vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”yes” width=”2/3″ el_position=”first”]

 

blivmedlem_slide

Få mere ud af din studietid – bliv medlem af SAMS

SAMS skaber en fælles platform for studerende og brancher inden for det medie- og kommunikationsfaglige felt. SAMS tilbyder studerende en praktisk vinkel som supplement til studierne, og arrangerer hvert semester et væld af spændende og fagligt interessante arrangementer, ligesom mediemagasinet SAMSON udkommer to gange årligt.

Medlemskab af SAMS koster bare 100 kr. (+ adm. gebyr) for hele din studietid.

Tidligere medlem?
SAMS blev oprindelig grundlagt i 1989, men blev efter en længere stilstandsperiode genstiftet i 2010. Alle har derfor skullet melde sig ind på ny og betale indmeldelseskontingentet på 100 kr.

Hvorfor medlem?
Fordi SAMS er til for dig – og det er ikke noget, vi bare siger.

SAMS er en frivillig studenterforening for alle medie- og kommunikationsstuderende i Danmark. Vi er af studerende og for studerende. Derfor er det vigtigste formål for SAMS at lave arrangementer, som studerende har lyst til og brug for. Og så gør vi det selvfølgelig altid til studievenlige priser – det vil sige: for det meste gratis.

Så: Mangler du face-to-face-time med erhvervslivet? Vil du have faglig inspiration fra andet end bøgerne? Ønsker du et større netværk blandt medie- og kommunikationsstuderende og branchen? Så er svaret simpelt: bliv medlem af SAMS.

Meld dig til nu og vær så hjerteligt velkommen!

*) Jf. foreningens vedtægter §3. Se mere her.

[/vc_column_text] [box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/3″ el_position=”last”]

 

Sådan bliver du medlem

For at deltage i de mange og – for det meste – gratis arrangementer som SAMS hvert år tilbyder, skal du være medlem af foreningen. Et medlemskab af SAMS koster 100 kroner plus gebyr.

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”medium” link=”http://sams.clubcommander.com/Embed/Popups/PopupPurchaseTicketStep1.aspx?TicketType=Club&ID=74a2be88-ebfb-4abe-9353-a6c6c514dec4″]Bliv medlem[/button]

Der er kun to skridt på vejen mod dit medlemskab af SAMS:

  1. Først skal du oprette en profil. Det gør du ved at klikke på ovenstående knap ”Bliv medlem”. Du skal nu udfylde dine oplysninger i venstre boks under ”Opret profil”. Afslut med at trykke ”Opret min konto”. Når du har oprettet din profil vil du modtage en bekræftelse på din mail.
  2. Når du har oprettet din profil, skal du købe et medlemskab. Det gør du ved at trykke ”Læg i kurv” i venstre side, indtaste dine kortoplysninger og bekræfte.

Du er vaskeægte SAMS-medlem, når du har taget begge ovenstående skridt, og du kan nu tilmelde dig vores arrangementer.

Når du for fremtiden skal tilmelde dig et arrangement, foregår det gennem din personlige SAMS-profilside i systemet, med mindre du bliver informeret om andet.

Al salg af medlemskab og tilmelding til arrangementer sker gennem vores medlemssystem ’Clubcommander’

Kontakt sams@samsnet.dk hvis du oplever problemer.

[/box]