Samarbejdspartnere

[vc_column_text pb_margin_bottom=”yes” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Det arbejde og de arrangementer, der foregår i SAMS, ville ikke være det samme uden en række samarbejdspartnere. Deres støtte styrker vores daglige arbejde for medie- og kommunikationsstuderende og bidrager til, at vi kan skabe en endnu bedre studenterforening for vores medlemmer.

[/vc_column_text] [clients title=”Vores samarbejdspartnere” item_count=”12″ category=”samarbejdspartnere” pagination=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [divider type=”standard” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text pb_margin_bottom=”yes” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Se hvorfor Kommunikation og Sprog har valgt at støtte SAMS, og hvad Kommunikation og Sprog kan gøre for medlemmerne af SAMS:

[/vc_column_text] [vc_column_text title=”Bliv samarbejdspartner” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Udgangspunktet for et partnerskab med SAMS er helt basalt – at samarbejdet skal give gensidig værdi.

SAMS søger partnere, der kan bidrage til at skabe en endnu bedre studieforening for vores medlemmer. Vi søger partnere, der kan bidrage til, at vi bliver en af de mest, dynamiske, brugerinvolverende og innovative studieforeninger for medie- og kommunikationsstuderende.

Summeret op for partnerskabet søger vi:

[list type=”dot”]
[list_item]Aktive partnere[/list_item]
[list_item]Deltagelse/engagement i udviklingen af foreningen[/list_item]
[list_item]Gensidig udvikling og udveksling af kompetencer[/list_item]
[list_item]Længerevarende samarbejdsrelationer[/list_item]
[/list]

Kan du se en værdi i et samarbejde med SAMS, er du velkommen til at kontakte os på kasserer@samsnet.dk

[/vc_column_text]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *