On/Off-listen

ON – JODEL

Det har intet at gøre med at være iført tyrolerkostume alt imens du synger højlydt på en alpetop. Denne app giver dig mulighed skrive og følge med i random ting uden folk kan se, hvem du er, hvad du har postet (eller om du er iført tyroler- kostume…!). Jodel er en glimrende måde at tage temperatu- ren på den by du er i!

ON – FILTRE PÅ SNAPCHAT

For hvem elsker ikke at se sig selv skyde lyn ud af øjnene eller hælde regnbuer ud af munden? Vi er fan!

ON – HAPPN, DIN NYE FORTRUKNE DATING-APP

Happn er app’en der finder potentielle dates, ud fra dem, du møder på din vej. Desuden giver app’en dig mulighed for at se, hvor jeres veje krydsede hinanden – super cute eller super creepy? Uanset, når dating nye højder med Happn!

ON – DET VILDESTE COMEBACK: SAVEUS

Jeg tror vi alle var mundlamme, da det gik op for os, at det var Martin fra X-factor, som optrådte til P3 Guld under kunstnernavnet Saveus. Vi venter spændt på, hvad den nye kunster byder på i fremtiden!

ON – PERISCOPE

Et nyt initiativ for dig der elsker live streams – broadcast dig selv direkte til hele verden og modtag en strøm af boblende hjerter fra dem, der følger med. <3

OFF – FITNESS WORLD SELFIE SPEJL

Hvad, der startede ud som en temmelige hot trend, har åbenlyst taget overhånd med Fitness Worlds nye initiativ #duerikkefedduerselvfed

OFF – FACEBOOK

Noget, der tidligere har været favoritmediet blandt især unge er nu i stærk tilbagegang – i hver fald ifølge en ny ame- rikansk undersøgelse. Men lad os være ærlige, Facebook
er også blevet overtaget af bytte- og til salg-grupper, og hvornår har du egentlig sidst lavet en statusopdatering?

OFF – FLOW TV

Fordi vi gerne selv vil bestemme, hvad og hvor meget vi vil se, når vi vil se det!! Og indse det – der er aldrig noget godt i fjernsynet.

OFF – TINDER

1. oktober 2015 introducerede Tinder Super Like-funktionen, der giver brugerne mulig for at erklære deres kærlig- hed til potentielle ’soulmates’ – en gang om dagen – ved at swipe op. Dog lader det til at dating app’en møder hård konkurrence fra bedre alternativer (red. Happn). Dating er hot. Tinder er not!

OFF – REKLAMER PÅ INSTAGRAM

Det var godt så længe det varede. Instagrams nye reklamespots er helt sikkert OFF!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *