On/Off listen

illustration: Cecilie Sara Cholewa

– Hvilke medietendenser begejstrer os, og hvilke krummer vi tæer over?

ON 

  • DR forsøger sig med at frigive hele sæsoner af tv-serier på dr.dk. Det må siges at være gode nyheder til alle os der elsker at binge-watche tv-serier Netflix-style!
  • Anders Hemmingsen. Den ”hemmelige” og meget sjove mand, der krydrer hver dag med gode grin ved at dele alt fra fejlsendte sms-beskeder til tvetydige tilbudsskilte. Hvis du ikke allerede følger hr. Hemmingsen på Facebook og Instagram, så skynd dig lige at gøre det!
  • Radioprogrammet Stream Team på Radio 24syv. Journalist Kasper Lundberg og filmproducer Frederik Dirks Gottlieb nørder tv-serier og film med stor entusiasme. Guf for alle tv-serie- og filmfans og stor anbefaling herfra!

OFF

  • LinkedIns jobfunktion. Når LinkedIn foreslår medievidenskabere job som ”Superarkitekt inden for renovering”, ”lærling til automatikfagteknik” og ”PostDoc for Electron Microscopy (S/TEM) in Enviromental Catalysis”
  • Virksomheder der opretter Facebook-profiler ”i blinde”. Hvorfor skal alle virksomheder absolut være på Facebook ”bare for at være det”? Hvad er det helt præcist den lokale VVS-mand med 23 likes laver derinde?
  • Morgenmadsbilleder på Instagram. At sidde kl. 8:30 med sin fisekedelige portion havregryn (der i øvrigt ikke lige svømmer rundt i en Royal Copenhagen-skål) og blive bombarderet med billeder af skyr, blåbær og friskpresset juice. Øv! #spisnogetgrimt

Af Maria Mørch Brinkmann Skytte og Line Kjær Røge

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *