SAMS Seminar 2015

Vi er stolte af at kunne invitere dig til årets SAMS Seminar, hvor vi har samlet de bedste oplægsholdere til at gøre jer klogere og inspirerede.

Temaet for årets seminar summer vi op med titlen: ”Den forbundne forbruger”

Vi vil sætte fokus på, at det i nutidens medielandskab ikke længere mediet, det handler om, men os som brugere og forbrugere. Vi er konstant på og konstant forbundet. Hvor bundet er du til medierne?

Over to dage vil anerkendte oplægsholdere fra medie- og kommunikationsbranchen stille skarpt på eksperimenterende tv-programmer, online nyhedsformidling, netdating, den digitale forbruger, virksomheders strategiske brug af sociale medier og meget mere. Med andre ord, hvad der sker i krydsfeltet mellem medierne og den forbundne forbruger.

SAMS Seminar er en årligt tilbagevendende begivenhed for studerende på medie- og kommunikationsuddannelserne i Danmark samt andre interesserede. Idéen bag seminaret er at samle studerende til en weekend med både faglighed og underholdning på programmet. Det er derfor en oplagt mulighed for at skabe netværk, blive underholdt og få indsigt i medie- og kommunikationsbranchen.

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende offentliggør oplægsholderne:

Facebook    facebook.com/SAMSnet.dk
SnapChat    find os – vi hedder samsnetdk
Instagram  @samsnetdk
Twitter       @SAMSnetdk
Hashtag     #samsseminar15

Vi håber på at se dig – køb din billet.


Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *