SAMS søger bestyrelsesmedlemmer

SAMS Generalforsamling

Bestyrelsesmedlemmer

SAMS søger bestyrelsesmedlemmer

SAMS søger engagerede medie- og kommunikationsstuderende, der er klar til at kaste sig over bestyrelsesarbejde, organisationsudvikling, fundraising, eventplanlægning, strategisk kommunikation og networking med både studerende og branchefolk.

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for SAMS’ aktiviteter i projektgrupperne i Aarhus og København samt for det årlige SAMS Seminar og udgivelsen af mediemagasinet SAMSON. Bestyrelsen består af 7-9 medlemmer.

Vi er især på udkig efter mediestuderende med flair for:

  • Projektledelse (planlægning af eventportefølje og motivering af frivillige)
  • Fundraising og budgettering (samarbejdsaftaler, annoncører og regnskab)
  • Webdesign (WordPress)
  • Marketing (håndtering af sociale medier og ekstern kommunikation)

Tøv ikke med at stille op til bestyrelsen, hvis du har en anden interesse. Det vigtigste er, at du brænder for medie- og kommunikationsbranchen og vil være med til at udvikle en studieforening, der bygger bro mellem de studerende og erhvervslivet.

Bestyrelsesarbejdet løber over 12 måneder og er ulønnet, men til gengæld er du med til at udvikle en spændende studieforening med mange ildsjæle. En plads i bestyrelsen forudsætter, at du er medlem af SAMS.

Ønsker du at stille op til bestyrelsen eller har du spørgsmål til bestyrelsens arbejde skal du sende en mail til SAMS’ formand Mathilde Fahlberg på sams@samsnet.dk senest den 16. marts.

Den nye bestyrelse, for 2018/19, bliver valgt på generalforsamlingen den 17. marts ved SAMS Seminar 2018, der bliver afholdt i Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Udgivet
Kategoriseret som Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *