SAMSival 2017

samsival

samsival

SAMSival 2017

Festivalsæsonen bliver snart skudt i gang! I den forbindelse har SAMS teamet op med to af Østjyllands største festivaler, nemlig Smukfest og SPOT Festival, så kom og oplev en eftermiddag i festivalens tegn.

Hvad end du drømmer om en karriere inden for eventkommunikation, gerne vil have et unikt smugkig bag scenetæppet eller bare ikke kan vente til sommerens festivaloplevelser, så tag dine studiekammerater under armen og kom til SAMSival.

Hvad kræver det at fange festivalgængernes opmærksomhed? Hvilke kommunikative udfordringer er der forbundet med at brande og afholde en festival? Hvad gør man, hvis kunstnerne er forholdsvis ukendte, eller hvis efterspørgslen på billetter er større end udbuddet?

Alt dette og meget mere vil vores dygtige oplægsholdere, Randi Rehmeier, mediekoordinator for Smukfest, og Stefan Lykke Møller, SPOT Festivals kommunikationsansvarlige, fortælle en masse om.

Arrangementet er gratis, men kræver et medlemskab hos SAMS (Sammenslutningen af mediestuderende). Et medlemskab koster 50,- og gælder hele din studietid. Bliv medlem her.

Tilmelding til SAMSival foregår via Clubcommander:

[button colour=”accent” type=”0″ size=”large” link=”http://sams.clubcommander.com/events/EventDetails.aspx?ID=0232d729-5bdc-4735-8320-b7ce1b858d39 ” target=”_blank”]Tilmeld dig her[/button]

Der er plads til 70 deltagere, så skynd dig!

Tid og sted:
Onsdag d. 26. april 2016, kl. 16.30
Lille Auditorium, INCUBA (Bygning 5510, lokale 104
Åbogade 15
8200 Aarhus N

Vi glæder os til at se jer!
Glade festivalhilsner fra SAMS!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *