SAMSON Redaktionsmøde

SAMSONs næste redaktionsmøde er 5. februar 2013. Her brainstormer vi over emner og vinkler til næste magasinnummer. Sidst i mødet fordeler vi emner, så alle kan gå i gang med research til artikler lige efter mødet.

Magasinet udkommer på print den 6. april i forbindelse med SAMS seminar 2013 – og har derfor også samme tema som seminaret. Arbejdstitlen er indtil videre “Medier i hverdagen”. Da temaet minder om SAMSONs sidste tema “Medier – kan vi leve uden?” opfordrer vi skribenter og fotografer til at fortolke arbejdstitlen frit og kreativt.

Vi værdsætter skæve (og skarpe) vinkler, der også tager afsæt i andet end medie-feltet. For eksempel et retorisk perspektiv, en antropologisk vinkel, en oplevelsesøkonomisk tilgang eller noget helt fjerde.Hvis du ønsker at skrive en artikel før redaktionsmødet (eksempelvis i januar på grund af ferie), så send os en mail med din idé og vinkel til samson@samsnet.dkBor du i en anden by end Aarhus, og derfor ikke har mulighed for at deltage til redaktionsmødet, så send os ligeledes en mail.Tilmeld dig redaktionsmødet her.

[list icon=”info” class=””]

  • Praktiske oplysninger

[/list]

Dato: 5. februar 2013
Tid: 19.00-21.00
Sted: Nygaard-bygningen, Helsingforsgade 14, 8200 Aarhus N.
Tilmelding: Begivenhed via SAMS’ facebookgruppe

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner

Christine og Julie
Chefredaktører
samson@samsnet.dk

Udgivet
Kategoriseret som Nyhed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *