Skal du være SAMS’ næste bestyrelsesmedlem?

Ditte Seitzberg Enevoldsen Nørre Allé 98, 1. 8000 Aarhus C tlf. (+45) 60 13 46 74 mail: ditteseitzberg@hotmail.com

Ditte Seitzberg Enevoldsen Nørre Allé 98, 1. 8000 Aarhus C tlf. (+45) 60 13 46 74 mail: ditteseitzberg@hotmail.com

SAMS søger engagerede mediestuderende, der er klar til at kaste sig over organisationsudvikling, fundraising, eventplanlægning, strategisk kommunikation og networking med både studerende og branchefolk.

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for SAMS’ aktiviteter i projektgrupperne i Aarhus og København samt det årlige SAMS Seminar og udgivelsen mediemagasinet SAMSON.

Vi er især på udkig efter mediestuderende med flair for:

– Projektledelse (Planlægning af eventportefølje og motivering af frivillige)
– Fundraising (Samarbejdspartnere, annoncører og regnskab)
– Webdesign (WordPress)
– Layout (InDesign og Illustrator)

Men tøv ikke med at stille op til bestyrelsen, hvis du har en anden interesse. Det vigtigste er, at du brænder for mediebranchen og vil være med til at udvikle en studieforening, der bygger bro mellem de studerende og erhvervslivet.

Bestyrelsesarbejdet løber over 12 måneder og er ulønnet, men til gengæld er du med til at udvikle en spændende studieforening med mange ildsjæle. En plads i bestyrelsen forudsætter, at du er medlem af SAMS.

Hvis du er interesseret i at høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at skrive til kbh@samsnet.dk eller aarhus@samsnet.dk, alt efter hvilken by du er bosiddende i.

Du skal sende en mail til SAMS’ formand Susie Lund på sams@samsnet.dk senest den 11. marts, hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen.

Den nye bestyrelse for 2016/17 bliver valgt på generalforsamlingen den 12. marts ved SAMS Seminar 2016, der bliver afholdt i Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *