WordPress workshop: Lav dit CV som en hjemmeside

Wordpress Workshop

Wordpress Workshop

Kom til WordPress workshop med SAMS og Kommunikation & Sprog

“Show it, don’t tell it”. Du har sikkert hørt det før. Lige meget om du forsøger at imponere den søde pige i fredagsbaren eller din kommende arbejdsgiver, så batter det altså en del bedre at udføre electric boogie eller vise sine killer-tekniske-skills end blot at fortælle om dem.

SAMS (Sammenslutningen af mediestuderende) og Kommunikation & Sprog inviterer derfor til en fed workshop, hvor du kan udvikle dine kompetencer i hjemmesideopsætning.

Til workshoppen vil I blive lært de basale værktøjer og funktioner i WordPress, med henblik på at lave dit CV som en hjemmeside. Derved kan du over for en potentiel arbejdsgiver sælge dig selv, ved at vise frem for at fortælle. Og dine kompetencer i WordPress kan du jo tage med videre og bruge på dit studiejob.

Hvad får du ud af arrangementet?
– Grundlæggende færdigheder i brug af WordPress
– Fokus på en flot visuel fremtoning af et site, som tilpasser sig til computer, tablet og mobil afhængig af, hvorfra du ser det.
– Kendskab til WordPress themes (design-skabeloner) og nyttige plugins, der tilføjer ekstra funktioner.
– En hyggelig eftermiddag med dine medstuderende og fagfæller
– Kaffe/the og snacks

Webhotel bliver stillet til rådighed under kurset og dette vil også køre videre efterfølgende. Dermed er der mulighed for at arbejde videre på website’ene tre måneder – og længere efter kurset

Husk: Medbring din computer – gerne med tekst og billeder, som du ønsker at uploade til dit nye website. Alt WordPress-arbejde foregår online, så du kan efterfølgende se og vedligeholde dit site fra en hvilken som helst computer.

Arrangementet er GRATIS for medlemmer af Kommunikation & Sprog og kræver således et medlemskab (få gratis medlemskab de første 6 mdr. som studerende lige her: https://kommunikationogsprog.dk/bliv-medlem).

OBS! Det er ikke nok, at være tilmeldt vores Facebook-event.

[button colour=”accent” type=”standard” size=”large” link=”http://forum.kommunikationogsprog.dk/kalender/wordpress-workshop-med-sams” target=”_blank”]Tilmeld dig her[/button]

Vi glæder os til at se dig og dine kammerater til en hyggelig og lærerig workshop!

Praktisk info

Dato: 21. februar 2017
Tid: Kl. 16.30 og ca. 2 timer frem
Sted: Incuba – lokale 091 i Nygaard-bygningen på Katrinebjerg (5335-091)
Adresse: Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *